ЗАБАВНО ДЕТСКО УТРО В ЧИТАЛИЩЕТО С УЧАСТИЕТО НА УЧЕНИЦИ ОТ УЧИЛИЩАТА В ИХТИМАН

В рамките на „ДНИ НА ИЗКУСТВАТА ИХТИМАН 2023” Клуб „Роден край” при Народно читалище „Слънце-1879” организира културно събитие с участието на ученици от всички училища в град Ихтиман, които се представиха БЛЕСТЯЩО. Госпожа Даниела Панайотова – заместник – кмет на Община Ихтиман поздрави децата за чудесната инициатива и пожела успешна работа на клуба и още нови презентации.

Участниците в клуба представиха своята дейност в рамките на международния проект „Единство в различието” и презентация „Пролетни празници в Ихтиман”. БРАВО на водещата, презентаторките, координаторките, моделите, фотографа и кинооператора за ОТЛИЧНО СВЪРШЕНАТА РАБОТА.

Всички присъстващи бяха очаровани от идеята на участниците в клуба да включат в събитието и изложбата „За буквите” на Школата по изобразително изкуство с ръководител д-р Елена Цветанова.

В центъра на събитието беше представена ИЗЛОЖБА НА УНИКАЛНИ  ГОБЛЕНИ ИЗРАБОТЕНИ ОТ ПЕТЯ И РАДОСЛАВА ГЕОРГИЕВИ – сръчни жени от нашия град.

Оставаме в очакване на  нови презентации и културни събития организирани от участниците в Клуб „Роден край” при НЧ „Слънце-1879” град Ихтиман.

Може да харесате още...