УНИКАЛЕН и НЕЗАБРАВИМ КОНЦЕРТ „ВЕЧНИТЕ МУЗИКАЛНИ ШЕДЬОВРИ“ ПОДАРИ ЧИТАЛИЩЕТО НА ИХТИМАНЦИ

За своя 145 годишен юбилей и в памет на музиканти от Ихтиман оставили следа в популярната и рок музиката в големият читалищен салон сборната формация от най-добрите музиканти, наши съграждани, заедно със струнен квартет от Софийската опера ни потопиха в магията на вечните песни с едно носталгично връщане към хубавата музика.
Пред очарованата публика с класически и акустични инструменти бяха представени хитове на световно известните състави – „Бийтълс“, „Ролинг Стоунс“, „Дийп Пърпъл“, Кридънс“ и др., както и за всеобща радост песни от репертоара на емблематичната за Ихтиман Рок – група „Айсберг“.
Репертоарът бе подбран с вкус, усет и мярка, а между отделните изпълнения се разменяха реплики със закачлив привкус, именно това стопи невидимата преграда между изпълнители и публика и концертът се превърна в едно емоционално взаимодействие на всички, избрали „Вечните музикални шедьоври“ за приятно прекарване на съботната вечер.
Този концерт ще остане незабравим спомен за хората от града с вечните песни, перфектното изпълнение, любимите ни изпълнители, уникалното светлинно шоу и създаденото настроение.
За цялостен принос в популяризиране на музиката в град Ихтиман г-н Калоян Илиев награди с плакети г-н Николай Балабанов, г-н Владимир Вандов и г-н Костадин Динков, като им пожела още много концерти, с които да радват ихтиманци. Специален поздрав за страхотното изживяване, което подариха на публиката получиха изпълнителите от г-н Младен Маринов.

Може да харесате още...